Dataalderen gir oss stadig nye teknologiske spirer som fint kan strekke seg mot himmelen som USB-kabelen på bildet. Så i håp om at dere alle ønsker Spirebloggen som feed i Facebook-profilen deres, kommer her en liten guide til hvordan man gjør det. Dette kan selvfølgelig gjøres med alle blogger som har en feeder, men man kan bare følge en blogg av gangen, og da er vel Spirebloggen det naturlige valget, sant?

Slik gjør man det: Når du er «home» på Facebook tar du en titt i venstremenyen (der groups, photos osv. ligger). Trykk på knappen som heter «more» slik at menyvalget som heter «notes» kommer fram. Trykk på «notes».

Du kommer nå til en side med oversikt over de notes’ene som dinne venner publiserer. I høyremenyen vil nå finne et valg som heter «edit import settings». Trykk på denne og du kommer til en ny side.

På denne siden vil du få muligheten til å legge til en feed-adresse som innleggene hentes fra til din Facebook-profil. Skriv eller kopier inn følgende adresse: https://inspirerende.wordpress.com/feed Når du så godkjenner alt sammen, kan du se at postene i bloggen blir hentet til din «news feed» etter hvert som det dukker opp nye innlegg.

Dette gjør det enkelt for deg å vite når bloggen oppdateres, samtidig som dine venner ser at du er en ivrig tilhenger av Spirebloggen!